About me

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik ben Jolien, 24 jaar, krullenbol uit het Oosten van het land. Ik ben in alles geïnteresseerd wat met gezonde voeding, fitness en een healthy leefstijl te maken heeft, daarom heb ik in oktober 2015 mijn site Healthyfitjo.nl opgericht! Ik wil graag mijn recepten met jullie delen en ik hoop mensen te motiveren en inspireren door mijn site en social media accounts!

Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en in april 2017 heb ik een master Psychologie afgerond aan de Universiteit Twente. Ik werk nu 3.5 dag als Gedragswetenschapper bij een organisatie voor mensen met een licht verstandelijke beperkint,  één dag in de week als Psycholoog binnen een Verslavingskliniek en ben een halve dag in de week aan de slag voor Healthyfitjo!

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met mijn sport waterpolo. Ik speel al sinds mijn negende waterpolo en dit is er echt met de paplepel ingegoten. Mijn ouders hebben beide ook op waterpolo gezeten, dus ik kon praktisch eerder zwemmen dan lopen. Vanaf mijn veertiende ging het steeds beter qua waterpolo en werd ik geselecteerd voor Jong Oranje! Ik heb tot mijn achttiende in Jong Oranje gespeeld. Ik ben ermee gestopt omdat ik voor mijn maatschappelijke carrière wilde gaan en fulltime waterpoloën is haast niet te combineren met studie/werk. Ik speel nu nog steeds waterpolo op het hoogste niveau in Nederland. Ik speel bij ZPC het Ravijn in Nijverdal en wij spelen Eredivisie!

Ik ben dus geregeld in het zwembad te vinden, maar naast waterpolo-speelster ben ik een echte fitness freak. Ik geef GRIT lessen en Bodycombat & Bodypump in de sportschool bij mij in de buurt. Ook vind je mij geregeld in het krachthonk. Fitness is één van mijn passies en ik krijg hier ontzettend veel energie van!

Sinds twee jaar heb ik een Instagram account waar ik fitness en foodpics deel met anderen. Ik vind het leuk om gezonde versies van recepten te bedenken en bereiden die normaal gesproken niet in de boeken staan als ‘gezond’.  Toen mensen steeds meer gingen vragen naar de recepten van deze gerechten ben ik een website begonnen; healthyfitjo.nl. Ik probeer de balans te vinden tussen genieten van lekker en puur eten, maar toch gezond bezig zijn!

Voeding en sport daar liggen mijn passies. Ik wil graag mijn recepten en tips over een gezonde lifestyle delen met anderen. Ik vind het daarom super tof dat je een kijkje neemt op mijn website! Vind je het leuk om meer te weten/inspiratie op te doen. Volg me dan ook op Facebook, Instagram of Twitter.  Als je vragen hebt, schroom dan zeker niet om mij een berichtje te sturen!

Kijk lekker rond en enjoy!

Liefs,

Jolien.