Favorites March

Een nieuwe blogreeks op mijn site; FAVORITES. Elke eerste zondag van de maand een samenvatting in foto´s en tekst van mijn favoriete momentjes, foto´s, ontbijtjes, workout,  noem maar op! Deze blogreeks trappen we af met de maand…. Maart!

Favoriete recept
Deze Lemon Pistachio Cake is een heerlijk fris receptje. Perfect voor het mooie weer wat eraan komt de komende dagen. Weer met een verrassend ingrediënt, namelijk cannellini bonen!

Favoriete quote
Do I need to say more? Genieten van de kleine momentjes, soms even stilstaan bij wat je hebt voordat je weer doorgaat. Maak alles vast met geniet-jes!Favoriete ontbijtje
Simpeler dan dit wordt het niet! Magere kwark, vers fruit en granola! A good way to start your day!

Favoriete lunch
Van alles door elkaar gegooid met wat er nog in de koelkast te vinden was, soms kan je met restjes de lekkerste maaltijden maken, zoals deze salade met sla, paprika, komkommer, sojabonen, gerookte zalm en cottage cheese. Van dit bordje word je toch gewoon vrolijk!

Favoriete avondeten
Fish tacoooooos! 
Gewoon een uitprobeersel bleek een super lekker recept te worden! Ik maakte deze drie weken terug voor het eerst en sindsdien stond het al vaker op het menu. Je kan in plaats van vis ook kip of mager rundergehakt gebruiken, whatever you like!


Favoriete workout
Deze maand haalde ik mijn tijdelijke Body Combat Certificaat! Twee zondagen gebikkeld in Veenendaal, twee super leuke dagen gehad en les gehad van de National Trainers! Daarom verdiend dit momentje een plekje in mijn favorieten van deze maand!

Favoriete waterpolomomentje
Het ging de laatste maanden wat minder qua prestaties, maar in maart hebben we twee keer een belangrijke wedstrijd gewonnen én waren we dichtbij een stunt tegen de koploper! Trots op ons team! De sfeer is goed en we gaan met een goed gevoel en vertrouwen de play-offs in!

Voor mijn favoriete waterpolo momentje kon ik niet uit één foto kiezen. Het is zo fijn om met je beste vriendinnen samen in een team te spelen! Als je even geen zin hebt om te trainen, je dag niet hebt of gewoon even wilt kletsen dan zijn ze er, slepen je erdoorheen en geven je de dosis vrolijkheid die je nodig hebt! Ik zeg het misschien niet altijd, maar ik ben heel blij dat jullie mijn vriendinnen zijn!

Training selfies zijn de beste selfies!

Dat was het voor deze maand! April wordt (hopelijk) een toffe maand! Er staan spannende, maar ook hele leuke dingen op het programma…. Afstuderen, een nieuwe baan, de play-offs…. Next month ga je hier zeker over terug lezen!

 

Geef een reactie