Favorites Mei

Goodbye Mei, Hallo Juni! Weer een maand voorbij, en weer van alles gebeurd! Mijn moeder werd 50, ik werd 24, sportgala hier, bbq daar. Het was een fijne maand!

Favoriete Ontbijtje
Not my breakfast, maar het verjaardagsontbijtje dat ik maakt voor mijn moeder die in mei 50 jaar werd! Avocado on toast met een gekookt eitje en een bakje aardbeien & mango!

Favoriete Lunch
Saladbowwwl! Een bakje met van alles en nog wat, met name restjes uit de koelkast! Heerlijk toch! Goed gevuld bakje met babyspinazie, snoeptomaten, komkommer, bosui, geraspte wortel, garnalen en sojabonen. Nomnommm!

Favoriete Avondeten
Do I need to say more? Laatst tikte ik een paar mooie borden op de kop, onder andere deze. Naast dat het eten gewoon lekker was, ziet het er toch prachtig uit op zo’n kleurrijk bord?

Het tweede favoriete recept! Deze grote schaal met salade maakte ik voor de BBQ die ik gaf ter ere van mijn afstuderen & verjaardag.
Gemengde sla, avocado, geitenkaas, kiemen, snoeptomaten, olijven en amandelen.


Favoriete Recept
Zomerse Bessencake... Het is weer zomer! Of iniedergeval is het weer heerlijk weer, dus maakte ik dit Frisse Zomerse receptje. Easy to make & gezond! Heb jij hem al gemaakt?

Favoriete Quote
Minder nadenken, meer doen!

Favoriete Taartje
It was my birthdayyy! 24 jaar alweer pohh! Ik maakte dit Strawberry Cheesecake recept met wat extra blauwe bessen erdoorheen.Favoriete Momentje & Foto’s
Het Ravijn sportgala! Een avondje met leuke, lieve mensen, vriendinnen. Lekker gedanst en gegeten! Love it!

Geef een reactie