Favorites Augustus

Poehh.. wat is er veel gebeurd in augustus! Van vakantie in Italië tot verhuizen/samenwonen, naar de start van het nieuwe waterpolo seizoen. Veel gebeurd, allemaal leuke dingen en deze ga ik met jullie delen in deze favorites van augustus!

Favoriete lunch
Broccolirijst met geroerbakte courgette, paprika & sjalot en gerookte kip! Super lekker als lunch of avondeten! Een leuk alternatief voor rijst en je krijgt meteen minder calorieën, maar wel +\- 300 gram groente binnen; win-win! Ik maakte een bakje voor mijn vriend en voor mij!

Favoriete avondeten
Hmm.. deze is lastig! In Italië stond naast onze tent een steenovengrill, we hebben bijna elke avond gegrillt! Van groente, tot aan aardappeltjes, runderriblapjes, kip of deze lekkere verse zalm.

Hieronder zie je een bakplaat met kip gevuld met mozzarella en allerlei groente. Het eerste zelfgekookte avondeten in ons nieuwe huisje! Toch wel speciaal!

Favoriete recept
Deze groentelasagne is toch wel één van mijn favoriete receptjes van de afgelopen maand, nu moet ik eerlijk zeggen dat het wat stil was rondom nieuwe recepten de afgelopen maand… But I’ll be back!

Favoriete snack
WATERRRMELOEN! Hmmm.. Heerlijk verfrissend als het +30 graden is in Italië.

Favoriete momentje
Vieren dat we de sleutel hebben bij Jackies in Deventer, samen uiteten.
Man man, wat was dit lekker zeg! Ik had de Sassy Salmon met sugar snaps, aubergine, hennepzaad en dopererwtencrème. Vooraf hadden we de Peking Eend en Dim Sum. Echt een aanrader!
Echt super lekker!

Favoriete foto
Zoveel favoriete foto’s en momentjes deze maand. De foto’s spreken voor zich toch?

Favoriete quote

Geef een reactie