Favorites July

En het is al weer augustus, de zomer vakantie zit er voor een aantal al weer op, maar voordat ik te veel op augustus inga blik ik eerst even terug naar mijn favoriete momentjes van de maand July!

Favoriete ontbijtje
Het eerste ontbijtje in Italië op de camping. Lekker buiten eten met verse broodjes van de bakker, fruit, koffie, en een gebakken eitje. Hoe kan je de dag beter beginnen?

Favoriete lunch
Ik ontdekte deze maand de nieuwe smaken Hummus van de Albert Heijn…. Wat lekker! De gegrilde groente, curry madras en avocado zijn mijn favorieten! Ik maakte een salade met onder andere gegrilde groente, witvis & natuurlijk Curry Madras Hummus.

Favoriete momentje & avondeten
Ik hou van eten, festivals, muziek en gezelligheid! Dan is 1+1 al snel 2, dus gingen we naar een Foodtruckfestival. Genieten!

Favoriete workout
Ik moest deze maand mijn les opnemen voor het Body Combat certificaat! Zo lekker om les te geven, ik krijg er echt veel energie en een kick van om voor een groep te staan en mensen erdoorheen te slepen! Verder heb ik deze maand vrij weinig gesport…. In augustus begint de voorbereiding van de Waterpolo weer dus weer vol aan de bak!

Favoriete recept
Deze Chocolade Frambozen Kwarktaart! Een lekkere combi al zeg ik het zelf. Deze taart is laag in calorieën en koolhydraten, maar hoog in eiwitten en vezels! Je kan er gerust een stuk van nemen.. of 2… of 3…

Favoriete dag
De eerste dag van de vakantie in Italië. Lekker aan het zwembad gelegen en ontspannen..

Favoriete quote
Geniet van het leven en geniet van elke dag en elk moment.

Geef een reactie