Favorites Juni

En er is weer een maand voorbij! Het is juli, de zomer is aangebroken en er staan weer veel leuke dingen op de planning voor komende maand, maar eerst blikken we terug op Juni! Kijk je mee?

Favoriete ontbijtje
Ontbijtjes voor twee zijn de beste ontbijtjes, ook al is het gewoon een doodnormale doordeweekse dag. Dit is wel één van de standaard ontbijtjes; magere franse kwark, fruit en iets van havermout/granola… En koffie obviously!

Favoriete foto
Lieve oma! Hier hoef ik geen uitleg over te geven toch?

Favoriete recept
Kwarktaart!!! Oeh deze is zo lekker! Mijn eerste versie was een Mango Kwarktaart, maar ondertussen heb ik ook al een aardbeien en een bosvruchten variant gemaakt. Love it!

Favoriete workout
Ondanks de hitte van een aantal weken terug, toch lekker gesport. GRIT Strength & BodyCombat it was! Ik moest deze maand ook mijn les opnemen voor mijn Body Combat certificaat. Aankomende week nog één keertje filmen en dan ga ik de video versturen, so fingers crossed!

Favoriete momentje
Het feestje van mijn ouders. Mijn ouders waren afgelopen maand 25 jaar getrouwd! Ze vierden dit met een super leuk feestje waar alle vrienden en familie bij elkaar waren! Het was echt een mooie en gezellig avond! Genieten!

Favoriete recept II
Oke oke, twee favoriete recepten deze maand.. Misschien tegen de regels. Maar deze suikervrije granola is echt een uitkomst. 0,4 gram suiker maar per portie!! Nomnommm!

Favoriete Quote
Gewoon, omdat ik deze zo lief en mooi vind!

Geef een reactie