Happy Healthy Guide

Hi there! Ik heb super leuk nieuws! Ik ga samenwerken met Fitgirlcode!! #FITGIRLCODE is een online community die vrouwen inspireert en motiveert om de fitste versie van zichzelf te worden. hun missie: de wereld een gezondere en leukere plek maken, one Fit Girl at a time.  Super trots en blij dat ze met mij willen samenwerken! Ze hebben mij gevraagd om één van hun guides uit te proberen en er een review over te schrijven! Dus dat gingen we doen! Het was al lastig om één guide te kiezen, want eerlijk gezegd vond ik ze allemaal tof! Maar het is de Happy Healthy Guide geworden. Ik ben enthousiast en ik zal je vertellen waarom…

De Happy Healthy Guide is een foodguide van 12 weken met allerlei heerlijke recepten, kant- en- klare boodschappenlijstjes en voedingsschema’s met de daarbij horende voedingswaarden voor de hele dag. Het is geen dieet, maar het geeft je handvatten naar een gezonde leefstijl en daar sta ik voor 100% achter.  De eerste zes weken ligt de focus op afvallen (deel I), de tweede zes weken (deel II) op bijhouden! Want iedereen weet dat het erg lastig is om op gewicht te blijven als je eenmaal wat kilo’s kwijt bent, het is dan ook geen dieet, maar een opstapje om je te helpen een andere leefstijl aan te meten. Ik beaam wat Fitgirlcode zegt:

“Laat wel duidelijk zijn: wij maken de guides niet om af te vallen, maar om vrouwen te helpen om gezonder te leven. Als je sport, MOET je ook goed en genoeg blijven eten. Fit Girls are always hungry!”

De Happy Healthy Guide geeft je inspiratie voor de eerste 12 weken! Bij elke dag staat de hoeveelheid calorieën, vetten, koolhydraten en eiwitten. Nu hoor ik sommige mensen al zeggen; “Ja maar een vrouw van 70 kilo die 2-3 keer in de week sport heeft toch niet hetzelfde aantal calorieën etc. nodig als een vrouw van 55 kilo”. Ja klopt! En ik ga eerlijk zijn; er is geen one size fits all,  deze guide is dat ook niet. Neem daarom deze guide als uitgangspunt en inspiratiebron voor je maaltijden… De een zal hier genoeg aan hebben, de ander zal de porties iets moeten vergroten of verkleinen. Luister vooral goed naar je eigen lichaam en kijk naar wat jou lichaam nodig heeft!

Voor wie is deze guide? Voor iedereen die gezonder wil gaan leven!

Wat ik zo leuk vind aan deze guide is dat dit laat zien dan gezond eten niet saai of eentonig hoeft te zijn, maar je kan zoveel variëren! Enkele voorbeelden van avondmaaltijden zijn; zoete aardappelfriet met kipspiesjes, pastasalade met zalm, Thaise mie of satégehaktschotel met sperziebonen (deze laatste is een aanrader!).

 

Dus… Wat zit er allemaal in deze guide?
– 162 pagina’s vol inspiratie.
– 12 weken lang mealplans met wekelijkse boodschappenlijstjes
– Lekkere, gevarieerde & gezonde recepten!
– Gemaakt door gecertificeerde experts
– Op een gezonde & verantwoordelijke manier af te vallen of op gewicht blijven.
– Bevat vlees en vis

Klink hieronder als je de guide wilt aanschaffen voor €29,95:
Happy Healthy Guide

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de andere guides? Hier vind je alle guides van #fitgirlcode.