Favorites April

Het is alweer mei! Jeetje, wat is de maand april voorbij gevlogen zeg! Ik heb heel veel leuke dingen gedaan en meegemaakt deze maand, tijd om jullie mijn favorieten te laten zien! Kijk je mee?

Favoriete ontbijtje
Het ontbijtje zelf was niet eens zo heel bijzonder. The usual; magere kwark, fruit & iets van granola. Maar het was gewoon een hele relaxte ochtend. Rustig buiten ontbeten met een tijdschriftje voordat ik naar m’n werk ging. Love it!

Favoriete lunch
Mealprep bakje! In april begon in bij mijn nieuwe baan, een werkervaringsplek als Psycholoog. Dit betekent ook dat ik weer volop mijn lunch bakjes aan het ‘preppen’ ben. Meestal kijk ik wat er nog in huis is, maar de laatste tijd is mijn favoriete salade wel die met veldsla, groente uit de airfryer (pompoen, paprika, courgette), gerookte kip en geitenkaas… Nomnommm!

Favoriete snack
Mango- Kokos Muffins! Echt wat je allemaal met bonen kan doen is eigenlijk ongelofelijk! Het hoofdingrediënt van deze schatjes zijn ook weer cannellini bonen. Echt probeer het zelf eens uit. Ik beloof je dat je de bonen niet terug proeft in het recept, maar door bonen toe te voegen in plaats van havermeel etc. heb je wel een low carb recept met boordevol vezels!
Heb jij deze al geprobeerd?

Favoriete recept & dinner
Ik maakte dit recept als uitprobeersel voor mijn broertje en mij. Hij at alles op, en dat wil wat zeggen! Dus het recept werkte ik uit! Lekker op een wrap/pita broodje of door een salade!
Easy to make, gezond, maar bovenal lekker!

Favoriete momentje
Afstuderen! Op 13 april studeerde ik af aan de Universiteit van Twente. Master of Science in Psychologie! Super blij!! Dit was gewoon een hele fijne dag, ondanks alle spanning voor mijn verdediging.. Zo’n dag dat alles goed is en goed voelt en waarbij alles op z’n plek valt!

Favoriete Quote
Note to self!
Het hoeft niet altijd 100% perfect, on point en/of zoals het volgens mij ‘moet’. Let it be!

Favoriete workout
10K tijdens de Enschedese Marathon! Ik liep hem in 47:11! Heel tevreden met mijn tijd. Het was de eerste keer dat ik hard liep in zo’n ‘wedstrijd’ setting en ik heb er echt van genoten! Mensen die je langs de zijkant aanmoedigen, ik krijg er echt een kick van… Dat was ook te zien aan m’n pace, want elke keer als het druk was langs de zijlijn dan liep ik zo’n 20 seconden sneller dan gemiddeld (haha). Heerlijk! Volgende jaar weer!

Geef een reactie