Favorites Oktober

Oktober wat ben je voorbij gevlogen! Het begon allemaal met een trainingsweekend in Lille.. Nu zijn we twee competitie wedstrijden, drie bekerwedstrijden, veel lekkere recepten, momentjes, weken, sollicitatiegesprekken én een nieuwe baan verder… Kijk je mee naar mijn Favorites van Oktober?

Favoriete ontbijtje
Havermoutje met pompoen, kaneel, blauwe bessen & pindakaas! Nu het buiten steeds kouder wordt, vind ik een een warm ontbijtje echt super lekker. Deze havermout is gemaakt met pompoen!

Favoriete tussendoortje
Black Bean Brownie & de nieuwe Women’s Health!

Favoriete lunch
Hmm.. lastig lastig! Onderstaande lunchgerechten waren allemaal super lekker!
Van boven naar onder:
Pompoen & courgette uit de airfryer en gerookte kip.
Wortel wraps met kalkoenfilet, geitenkaas, een eiwitomelet en sla.
Pompoen, courgette en paprika uit de airfryer (obviously) met kipdijflakes (super lekker van de Albert Heijn) en geitenkaas.

Ik werkte deze maand ook het recept voor pompoen uit de airfryer uit. Klik hier voor het recept!

Favoriete recept
Indiase Dahl met Aubergine! Zo lekker! Op m’n werk had een collega left over dahl mee, dat zag er zo lekker uit dat ik het zelf moest proberen. Ik had een basisrecept, maar gooide er eigenlijk vanalles door wat mij lekker leek. Zie hieronder het resultaat!

Favoriete workout
We gingen het eerste weekend van oktober op trainingskamp naar Lille. Een weekend keihard getraind en wedstrijden gespeeld als voorbereiding op de competitie. Een geslaagd, zwaar weekend met blauw oog als resultaat… Ach hoort erbij! We hebben inmiddels ook onze eerste competitie wedstrijden en bekerwedstrijden gespeeld. We zijn een ronde verder in de beker, maar hebben twee competitie wedstrijden verloren…

Favoriete nieuwe product
GEZOND IJS! Say what! Ik kreeg een super leuk en mooi pakketje van Oppo Icecream met vouchers voor gratis ijs. Ik was wat sceptisch, want hoe kan 1 bolletje ijs nou maar 38 calorieën bevatten, lekker zijn én ook nog een gezond… Maar wat is dit lekker zeg! Ik ben verkocht.

Favoriete momentje
Onze eerste winst en een clubfeestje (oktoberfest). Een super leuke en gezellige avond!

 

Favoriete quote

Geef een reactie