Naanpizza’s

Pizza, pizza… Whoooo pizza! Deze pizza’s zijn gemaakt van naanbroden! Verantwoorder dan een gewone pizza, maar zeker niet minder lekker! Ultiem comfortfood! Deze pizza’s stonden de afgelopen weken elke week wel op het menu, love it!

Wat heb je nodig (voor 2 porties)?
– 2 naanbroden (garlic & koriander)
– 1 bol mozzarella (buffelmozzarella of eventueel light mozzarella)
– 60 gram serrano ham
– 100 gram tomatenpassata
– 2 handjes rucola
– 1 eetlepel Italiaanse kruiden
– Peper & zout

Hoe maak je het?
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de naanbroden op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif de naanbroden voor ongeveer 10 minuten.
2. Mix de tomaten passata met de Italiaanse kruiden en breng het verder op smaak met peper en zout.
3. Laat de mozzarella uitlekken en snijd deze in kleine stukjes.
4. Haal de naanbroden uit de oven en verdeel de tomatensaus over de naanbroden met een lepel. Verdeel ook de mozzarella over de naanbroden.

5. Schuif de bakplaat met naanpizza’s weer in de oven tot de mozzarella is gesmolten. Als deΒ mozzarella is gesmolten haal je de pizza’s uit de oven. Verdeel de serranoham of kipfilet over de pizza’s evenals de rucola. And done! Eet smakelijk!

Voedingswaarden per portie (met light mozzarella):
563 calorieΓ«n
15 gram vet
69 gram koolhydraten (waarvan 3 gram vezels)
35 gram eiwitten

Met buffelmozzarella:
643 calorieΓ«n
24 gram vet
69 gram koolhydraten (waarvan 3 gram vezels)
31 gram eiwitten

Geef een reactie