About me

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik ben Jolien, 27 jaar, krullenbol uit het Oosten van het land. Ik ben in alles geïnteresseerd wat met gezonde voeding, fitness en een healthy leefstijl te maken heeft, daarom heb ik in oktober 2015 mijn site Healthyfitjo.nl opgericht! Ik wil graag mijn recepten met jullie delen en ik hoop mensen te motiveren en inspireren door mijn site en social media accounts!

Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en in april 2017 heb ik een master Psychologie afgerond aan de Universiteit Twente. Ik werk nu als Gedragswetenschapper/psycholoog bij een organisatie voor mensen met een licht verstandelijke beperking in Twente!

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met mijn website en social media én doe ik sinds de zomer van 2018 fanatiek aan Crossfit bij Twee12 in Nijverdal. I love it!

Ik heb 10 jaar topsport gedaan, namelijk waterpolo. Mijn ouders hebben beide ook op waterpolo gezeten, dus ik kon praktisch eerder zwemmen dan lopen. Vanaf mijn veertiende ging het steeds beter qua waterpolo en werd ik geselecteerd voor Jong Oranje! Ik heb tot mijn achttiende in Jong Oranje gespeeld. Ik ben ermee gestopt omdat ik voor mijn maatschappelijke carrière wilde gaan en fulltime waterpoloën is haast niet te combineren met studie/werk. Daarna ben ik blijven waterpoloën in het hoogste niveau in Nederland bij ZPC het Ravijn in Nijverdal. Ik ben in april 2017 gestopt met waterpolo. Ik had er geen plezier meer in en het koste mij te veel energie en leverde mij weinig meer op.

Verder houd ik veel van gezelligheid, reizen, uiteten gaan, festivals en leuke dingen doen met mijn vriend, familie en vrienden. In 2018 heb ik samen met mijn vriend mijn eerste verre reis gemaakt naar de Filipijnen en Bali. Het was fantastisch. We hebben heel veel gezien van het land maar ook van de wereld onder water. We hebben veel gedoken en ik ben verslaafd geworden aan duiken! Sindsdien hebben we veel duikvakanties gemaakt.

Sinds augustus 2014 heb ik een Instagram account waar ik fitness en foodpics deel met anderen. Ik vind het leuk om gezonde versies van recepten te bedenken en bereiden die normaal gesproken niet in de boeken staan als ‘gezond’.  Toen mensen steeds meer gingen vragen naar de recepten van deze gerechten ben ik een website begonnen; healthyfitjo.nl. Ik probeer de balans te vinden tussen genieten van lekker en puur eten, maar toch gezond bezig zijn!

Voeding en sport daar liggen mijn passies. Ik wil graag mijn recepten en tips over een gezonde lifestyle delen met anderen. Ik vind het daarom super tof dat je een kijkje neemt op mijn website! Vind je het leuk om meer te weten/inspiratie op te doen. Volg me dan ook op Facebook, Instagram of Twitter.  Als je vragen hebt, schroom dan zeker niet om mij een berichtje te sturen!

Kijk lekker rond en enjoy!

Liefs,

Jolien.