Favorites December

December 2017, wat ging het super snel voorbij! Binnen no time was het alweer oud&nieuw! Voordat we verder gaan met 2018, kijk je nog even mee naar mijn favorieten van December?

Favoriete workout
Lesgeven, I love it! Ik had het een tijdje niet gedaan in verband met werk, waterpolo, drukte.. Achja, ik had het iniedergeval erg gemist! Zo fijn om voor een groep te staan en mensen te motiveren!

Favoriete training
Tweede kerstdag trok ik mijn hardloopschoenen aan en rende een rustig rondje. Ook dit was weer een tijdje geleden, maar het voelde weer lekker!

Favoriete avondeten

DIM SUM!!! Whaaaaa zo lekker!! We maken ze de laatste tijd regelmatig zelf. Eventjes werk, maar zo zo lekker! Wonton vellen haal je bij een toko en de vulling gewoon in de supermarkt. Wij vullen ze met garnalen, magere gehakt, paksoi, bosui en knoflook. Balletjes maken, in een stoommandje voor 10 minuutjes en klaar! Beetje sojasaus erbij en het is helemaal af!

Favoriete momentjes
Christmas! Ik vind kerst altijd zo fijn en gezellig. Gewoon omdat je dan gezellig met je familie/vrienden bij elkaar bent. Lekker eten, spelletjes doen en lachen.

Favoriete recept
Speculaascake! Een luchtige cake met de nieuwe speculoos smaak eiwitpoeder van Myprotein. Echt iets voor de decembermaand!

Favoriete product
Ik kreeg dit fantastische pakket van Eat Natural toegestuurd. Wauw! Ze maken er echt een werk van! En deze granola’s, of beter gezegd granooolala’s zijn super lekker!
Mijn top 3:
1. Speculaas spices. 2. Cacao & Almonds, 3. Coffee & Walnuts

Favoriete quote
Mijn vriendinnetje stuurde deze quote naar mij op. Zo lief en zo mooi!

Geef een reactie