FAVORITES JANUARY – FEBRUARY

De eerste twee maanden van 2018 zitten er al weer op. Jeetje, wat vliegt de tijd! Het is alweer maart en, ook al doet het weer nog even niet mee, komt de lente er al weer aan! Heerlijk, ik kan er echt naar uitkijken! Lekker weer, langer licht, festivals, vakanties, love it! Maar voordat we gaan fantaseren over de lente en zomer, blikken we eerst terug op Januari & Februari. Twee maanden weer vol lekkere, gezonde (ook minder gezonde) recepten, momenten, foto’s en workouts! Kijk je mee?

Favoriete ontbijtje

Mijn twee standaardontbijtjes: Of ik ga voor magere kwark met fruit en iets van proteine crispies/ granola of warme havermout met appel, blauwe bessen en veeeeel kaneel! Of kwark of havermout. Love it!

Favoriete lunch

We gingen een middagje winkelen in Enschede en hebben toen heerlijk geluncht bij SamSam op de Oude Markt. Ik ging voor een Comfort Bowl Pulled Chicken met meergranenrijst, avocado, radijs, komkommer, mais, veldsla en natuurlijk pulled chicken met sesamsausje. Super lekker!!


Dit is mijn doorgaans mijn lunch die ik vooraf klaarmaak en meeneem naar mijn werk. Dit is een bakje met broccoli, gegrilde groente hummus en een pompoen-zoete aardappelburger. Ik eet vaak veel groente tijdens de lunch zodat ik niet zo snel weer honger heb (member of team always hungry over here…). Meestal neem ik broccoli of pompoen. Qua eiwitten wissel ik het vaak af; of gegrilde/gerookte kip of een vegaburger! De gegrilde groente hummus van de Albert Heijn vind ik super lekker, dus die zit er standaard in!

Favoriete dinner

Helaas is het pompoenseizoen bijna ten einde, maar ik wist er nog eentje te scoren en ik maakte er een lekker vegetarische maaltijd van. Pompoen uit de airfryer met groene asperges, vegetarische balletjes en gegrilde groente hummus. Nommm!

We hadden in zin pizza! Dus aten we pizza! Verse pizzabodems zelf belegd met courgette, paprika, 30+ kaas en serrano ham. Beetje rucola bovenop en klaar!

Favoriete recept(en)

Drie nieuwe recepten deze maand! Blueberry Cheesecake, Cookies & Cream BonenBrownie en Coffee Cheesecake. Alle drie toppers!

Een kleine variatie op het Cannellini bonen brownie recept. Ik deed er een Protein Bisquit van Myprotein doorheen en een beetje creamcheese light. Een succes!

Ga je de koekjes bestellen? Gebruik dan HEALTHYFITJO bij het afrekenen voor 10% korting.

Coffee Cheesecake met blauwe bessen! Oehhh wat lekker! Een quiltfree cheesecake, laag in koolhydraten, eiwitrijk, maar wel romig en super lekker!

Favoriete foto

We wonnen de kwartfinales en gingen door naar de halve finale van de beker (die we vervolgens verloren, maar dat ter zijde…)! Super blij met de winst in de kwartfinale! Helaas zijn we wel uitschakelt in de beker, maar in maart spelen we nog twee competitiewedstrijden voordat de play-offs beginnen in april. Alles is nog mogelijk voor de landstitel!

Favoriete workout

GRIT! Ken je GRIT al? Een 30 minuten high intensity interval training? Ik hou ervan, ik val af en toe in en dan geef ik deze les! Je hebt drie varianten; Strength, Plyo en Cardio. Hieronder zie je een shot uit GRIT Cardio.

 

Favoriete quote

Geen uitleg nodig!

 

Geef een reactie