Favorites 2016

Favorites 2016. Jeetje wat is 2016 voorbij gevlogen zeg, niet normaal! Het jaar zit er al bijna op, tijd voor een kleine terugblik naar 2016 waar ik 75 nieuwe recepten heb gepost! Maar wat zijn nu jullie en mijn favoriete recepten van 2016? Een klein overzichtje met de favorieten van 2016!

Breakfast

Your Favorite: Apple Cinnamon Cake
Lekker, laag in koolhydraten, hoog in eiwitten en vezelrijk! Jullie vonden dit het favoriete ontbijtrecept van 2016, and I don’t blame you!

My Favorite: Carrot Cake Oatmeal
Toch wel mijn favoriete ontbijtje, de Carrot Cake Oatmeal. Bijna elke dag begin ik de dag met dit havermoutontbijtje. Net even wat anders dan the usual havermout met blauwe bessen. De wortel, notenboter en kaneel geeft net even een special touch aan je havermoutje.

Lunch

Your & My Favorite: Tortizza
Eindeloos variëren met de Tortizza! De basis; een volkorenwrap, tomatenpassata en 30+ kaas. Verder kan je hem beleggen met whatever you like! Hieronder een voorbeeld met cottage cheese, courgette en zalm, maar wees creatief!

Foto 08-02-16 12 57 52

Diner

Your Favorite: Courgettebootjes
Een lekker licht receptje vol met vitamines! Perfect als je een dagje lowcarb wilt eten. Deze courgettebootjes zijn gevuld met onder andere garnalen, maar varieer ook eens met stukjes kipfilet!

My Favorite: Groente Groente Curry
Ik hou van curry! Deze Groene Groente Curry ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens super lekker! Gezond & vullend. Give it a go!

Snack

Your Favorite: Hartige Muffins
My Favorite: Sweet Potato Muffins
Eigenlijk twee receptjes die erg op elkaar lijken! Ik ben fan van de Sweet Potato variant, net even wat zoeter en meer smaak! Desalniettemin zijn beide erg geschikt voor de hartige trek of als lichte lunch.

Sweets

Your Favorite: Strawberry Cheesecake
Oke, eigenlijk zijn alle Cheesecake recepten favoriet, maar deze springt erbovenuit! Want een cheesecake waar je quiltfree van kan genieten, wie wil dat nou niet?!
Heb je hem nog niet gemaakt? Probeer hem dan snel eens uit!

My Favorite: Black Bean Brownie
En niet alleen mijn favoriet, maar eigenlijk iedereen aan wie ik hem laat proeven vindt hem lekker en is om!
Ik beloof je dat je de zwarte bonen niet terug proeft in deze brownies en de smaak van chocola je tegemoet komt. Een echte aanrader voor Chocoholics!

Absolute Favorite 2016?

Tromgeroffel…. Oke, eigenlijk geen verassing! Hoe kan het ook anders dan de…
Strawberry Cheesecake

Geef een reactie