Favorites November

Favorites of November! Mijn favoriete momentjes van november voor jou op een rijtje gezet! Er kwamen weer veel lekkere ontbijtjes en maaltijden voorbij. Maar ik begon in november ook bij mijn nieuwe baan, ging lekker een weekendje weg en we speelden weer een aantal wedstrijden.
Bye bye november!

Favoriete ontbijtje
Ik had nog een mix voor gezonde vanillecake in de voorraadkast liggen! Hoog tijd om hem eens uit te proberen. Heerlijk als tussendoortje of ontbijtje.  Het rook echt super lekker naar vanille in huis. Nommmmm!

Favoriete lunch
Twee bakjes, twee soorten lunch. Ik maak vaak voor een aantal dagen lunch. Zo heb je altijd een gezonde, vullende lunch bij de hand. Eventjes werk op je vrije dagje, maar dan heb je ook wat.

Foto 1: Geroerbakje courgette, paprika en broccoli met vegetarische gegrilde stukjes en hummus.
Foto 2: Pompoen uit de airfryer met gerookte kip, ijsbergsla en geitenkaas.

Favoriete avondeten
PIZZATIME!
De eerste keer dat ik een Magioni pizza at. Super lekker! Een magioni bloemkoolpizza met tomatensaus, courgette, kipfilet, geitenkaas, Eat Lean Cheese en rucola! Ik maakte er eentje voor mijn vriend en mij. Zeker voor herhaling vatbaar!

Favoriete recept
Sinterklaas receptje, maar hij kan ook gewoon voor elke gelegenheid.
Speculoos pannenkoeken
getopt met magere kwark en chocolade pepernoten!

Favoriete tussendoortje
First try. Dit oathie broodje! Een broodje van havermout, rozijnen en noten. Super lekker. Ik vond deze op de markt bij bakkerij het Stoepje.

Favoriete momentje
Gewoon gek doen.

Favoriete workout
Matchday! We speelden drie wedstrijden waarvan we er één wonnen, één gelijk speelden en één verloren. Tsja.. alles in balans laten we maar zeggen

Favoriete quote

Geef een reactie